Tidligere elever

Nanna Hansen

Dora er en kompetent og engageret kørelærer, som tydeligvis finder stor glæde i at lære fra sig. Hun har en evne til at fange folks opmærksomhed og gøre undervisningen sjov. Atmosfæren er god og der er altid plads til et godt grin under køreturen.

Thanujan Kanakanathan

At tage kørekort hos dig, Dora, har været en hel fornøjelse fordi når man er ude og køre med dig så foregår tingene meget rolig og der bliver snakket meget rolig til hinanden og det synes jeg er mega rar for man bliver ikke så stresset og jeg tror på at man dermed nemmere lærer at køre bil.

Til teori er hun også rigtig god fordi hun er god til og forklare tingene både på en sjov og lærerigt måde.

At have Dora som kørelærer er helt fantastisk, hvis jeg skulle engang tage mit kørerkort om så skulle det være ved hende for jeg kan virkelig ikke forestille mig andre kørerlærer som dig.:)

Jesper Larsen

Dora er en rigtig god kørelærer, som også har god tid til elever, der har brug for det. Hun er dygtig til at undervise i teori og til at uddybe, så eleverne får et godt udbytte af undervisningen. Hun skaber en god stemning blandt eleverne i teoriundervisningen. 

Hun er god til at orientere om, hvor jeg skal køre og forklarer, hvordan regler og teori fungerer ude i trafikken. 

Dora er meget tålmodig og rigtig dygtig til at forklare det på en måde, så det er nemmere at forstå for eleven. Dora er god til at planlægge et forløb - både med teori og køretime, så der ingen spild tid er.

Rikke Andersen

​At tage kørekort ved Dora er dejligt og det er fordi Dora er en utrolig sød dame, som er nem at snakke med, det er med til at gøre en mere tryg. 

Da jeg selv tog kørekort ved hende, ja, det skal ikke være en hemmelighed, jeg var rigtig nervøs! Men Dora var som sagt rigtig god at snakke med, og så har hun EKSTREM meget tålmodighed, som betød utrolig meget for mig. Hun er rigtig god til at tage det stille og roligt og samtidig lære en alle de regler der er omkring kørsel. 

Nu har jeg skrevet lidt om mig selv, og om min nervøsitet mm., men det er altså ikke kun hvis du er nervøs du skal vælge at tage kørekort hos Dora.  En modsætning til mig er min kæreste som også tog kørekort hos Dora, han var selvfølgelig ikke bange for noget, men regler skal der til og det er Dora virkelig også god til. Ikke for at prale for meget, men da jeg skulle søge om kørekort forhørte jeg lige mine venner om, hvem der var god, og det var klart Dora som blev anbefalet, så jeg tog mit valg derudfra og det er jeg rigtig glad for.

Dora får det hele med lige meget hvem du er og hvordan du er, du skal nok lære det.

​Jonas Bruslund

​At tage kørekort med Dora som kørelærer, er noget jeg husker tilbage på meget positivt. Køretimerne var hyggelige og lærerige, og forberedte mig i særdeleshed til at kunne gennemføre - og bestå køreprøven.

Hun var altid i godt humør og formåede at gøre nogle ret uoverskuelige teoritimer lidt mere interessante og overkommelige. At tage kørekort hos Dora er helt klart noget, jeg kan anbefale!:-)​​

Tilmeld holdstart

Udfyld formularen her på siden, og vi vil hurtigst muligt kontakte dig angående din forespørgsel​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Oversigt over holdstart


​Ikke flere planlagte holdstart​

Start B/E

Ring eller sms 23 34 27 85

Grindsted Køreskole

v/Dora Solveig Nielsen

CVR: 34095396